Ons team

Op onze school stimuleren we een onderzoekende houding bij onze leerlingen. En we betrekken dat ook op onszelf als team. We zijn nog lang niet uitgeleerd en verkennen constant manieren om ons onderwijs verder te ontwikkelen. Hiervoor zetten we onze kennis, ervaring en creativiteit in.

Goed onderwijs maken we samen

Op de Hieronymusschool is veel specialistische kennis verzameld. We hebben twee intern begeleiders (IB’ers) en meerdere specialisten op het gebied van taal, rekenen, gedrag, cultuur, ICT en onderzoekend en ontwerpend leren. Er zijn vakleerkrachten voor bewegingsonderwijs en muziek.

Goed onderwijs ontwikkelen we op de Hieronymusschool met elkaar. Sluit een nieuwe methode of aanpak aan bij onze visie? Helpt het leerlingen in hun ontwikkeling? In inhoudelijke werkgroepen werken we dat verder uit. Kortom, leren is een breed begrip bij ons op school. We dragen onze kennis niet alleen over op onze leerlingen, maar ook op elkaar.

Opleidingsschool

We dragen onze kennis met enthousiasme over op de nieuwe generatie leerkrachten. Wij zijn er trots op een van de drie opleidingsscholen binnen SKO West-Friesland te zijn. Daarnaast bieden we stageplaatsen aan studenten die een opleiding doen tot onderwijsassistent.

Leerkrachten verschillen in kennis, kunde en karakter. Juist die diversiteit zorgt voor een krachtig team. Maar één ding hebben we met elkaar gemeen: onze liefde voor kinderen. Het is mooi om te zien hoe zij zich ontwikkelen.

Kom jij ons team versterken?

Stuur dan een kort bericht via onderstaand formulier en we nemen spoedig contact met je op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.